Dat gaat eenvoudig en snel online.

Nadat u besloten hebt welke lening u wilt, sturen we u alle relevante documenten toe. U kan deze online bekijken of downloaden op uw smartphone. Hebt u alles zorgvuldig gelezen en bent u zeker dat u de inhoud begrijpt? Dan bent u klaar om het contract te ondertekenen. Voer de autorisatiecode in die we u per sms hebben toegestuurd, en klik op "Bevestigen". Van zodra dit gebeurd is, storten we het geld zo snel mogelijk op uw rekening.