Klik op "Financiën" onderaan het scherm in het hoofdmenu van de applicatie. Klik op de kaart. Klik daarna op "bestel fysieke kaart", bevestig of wijzig het afleveradres en klik op "Bestellen".

U kunt kiezen tussen een Standaard- of Express-levering. U kunt uw met een Standaard-levering een levertijd van 10 kalenderdagen verwachten, bij een Express-levering zult u uw kaart binnen vier dagen ontvangen. Voor leveringen anders dan in België kan het voorkomen dat de Express-levering langer duurt dan 4 dagen.