Als u ondersteuning nodig heeft, neem dan contact op met ons Customer Happiness Center via chat. We helpen u graag met alle problemen.

Om de chat te starten klikt u op "Support" op aion.be of opent u de applicatie en klikt u op het icoontje "Support Center" dat beschikbaar is in de rechterbenedenhoek van bijna elk scherm in de applicatie.
Klik op "Chat met ons" onderaan het scherm en u komt in contact met één van onze agenten.