Ga naar "Betalingen" in uw mobiele applicatie, klik op "Naar een nieuwe contact". Voer de gegevens van de nieuwe ontvanger in. Bevestig de handeling door het wachtwoord dat u gebruikt om in te loggen op de applicatie. De nieuwe ontvanger is nu toegevoegd. Als u nu geen overdracht naar deze persoon wilt sturen, gaat u gewoon terug van dit scherm.

Moet ik een begunstigde aan mijn lijst toevoegen als ik een overschrijving doe?

Ja, om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken, moet u elke begunstigde aan uw database toevoegen wanneer u ze betaalt. U kunt een toegevoegde begunstigde op elk moment verwijderen.