Ga naar de rubriek "Overschrijvingen" onderaan het hoofdscherm. Als u geld wilt overmaken naar iemand die nog niet in uw rekeningsgeschiedenis is geregistreerd, voeg dan een nieuwe begunstigde toe door te kiezen voor de optie: "Naar een nieuwe begunstigde" of kies een begunstigde die al beschikbaar is in de keuzelijst. Als u "Tussen eigen rekeningen" selecteert, kunt u geld overmaken tussen uw eigen rekeningen bij onze bank.

Zie ook het artikel waarin de schermen in de applicatie stap voor stap worden getoond:

Hoe maak ik een bankoverschrijving van Aion?