U kunt de pincode van al uw kaarten eenvoudig terugvinden in de applicatie. Ga naar "Financiën" onderaan het hoofdscherm en klik op een kaart. De optie "Pincode tonen" is dan zichtbaar. Eerst moet u de toegangscode invoeren waarmee u in de app inlogt, daarna verschijnt de PIN voor uw kaart gedurende 30 seconden.

Let op: U kunt uw pincode louter raadplegen in de mobiele applicatie; op de computer is deze niet zichtbaar.