U kunt de pincode van al uw kaarten eenvoudig terugvinden in de applicatie. Ga naar "Financiën" onderaan het hoofdscherm en klik op een kaart. De optie "Pincode tonen" is dan zichtbaar. Eerst moet u de toegangscode invoeren waarmee u in de app inlogt, daarna verschijnt de PIN voor uw kaart gedurende 30 seconden.

Let op: U kunt uw pincode louter raadplegen in de mobiele applicatie; op de computer is deze niet zichtbaar.

Hoe verander ik de pincode van mijn kaart?

U kunt uw pincode bij de meeste geldautomaten wijzigen.

De PIN code wordt alleen getoond als je een plastic kaart hebt. Bekijk het artikel: Hoe bestel ik een fysieke kaart, en wanneer komt hij binnen?