Om valuta's te wisselen in de applicatie moet u een overschrijving doen tussen uw rekeningen. Zorg er allereerst voor dat je de rekening in de gegeven valuta hebt aangemaakt. Wij bieden rekeningen aan in 5 verschillende munteenheden: EUR, USD, GBP, CHF, PLN. Als je valuta's wilt omwisselen ga dan naar "Overschrijvingen", klik op "Tussen mijn rekeningen" en selecteer een rekening waar je een overschrijving naar wilt doen. Het uitvoeren van de overschrijving wisselt valuta om.

Bekijk ook dit artikel:

Hoe kan ik een nieuwe USD/GBP/CHF/PLN rekening openen?