Zorg ervoor dat de "Online betalen inschakelen" optie is ingeschakeld (groen). U kunt deze optie controleren in de kaartinstellingen via "Financiën" -> klik op de kaart en dan "Instellingen" in het menu onder de kaart. Zodra u daarop tikt, scrolt u naar beneden tot u de opties vindt.

Houd er rekening mee dat in sommige gevallen de CVC van de kaart moet worden opgegeven bij online betalen.

Zie ook het artikel:

Waar kan ik de CVC-code van mijn kaart vinden?

Als u problemen ondervindt, neem dan contact met ons op via de chat bij Support