Klik op "Financiën" en selecteer de Primaire Rekening -> ga naar geschiedenis -> klik op filters -> selecteer "gesloten rekeningen tonen", definieer filteropties en download afschrift. Als je geen toegang meer hebt tot je applicatie, neem dan contact met ons op via chat.

Als je de hele relatie hebt afgesloten, bekijk dan onderstaand artikel:

Ik heb een bankafschrift nodig, maar ik heb geen account meer bij Aion