Als u uw nieuwe Aion-kaarten nog niet heeft ontvangen, raden wij u aan deze te blokkeren in de app en nieuwe te bestellen. Volg de onderstaande stappen:

In de applicatie: ga naar de sectie 'Financiën', selecteer de kaart die moet worden geblokkeerd. Klik op "Kaart pauzeren", dan verschijnt er een optie om de kaart volledig te beperken.

Ga vervolgens terug naar 'Financiën' en druk op 'Nieuwe debetkaart toevoegen'. In het overzicht heeft u ook een optie om een fysieke versie te bestellen en het afleveradres te bevestigen.

Als u vragen heeft, neem dan contact op met ons Customer Happiness Team op de chat.