Als u denkt dat u uw kaart weer kunt terugvinden, dan kunt u hem pauzeren - niemand kan hem gebruiken zolang hij gepauzeerd is. Als u uw kaart vindt, kunt u dit in de app weer ongedaan maken zodat u uw kaart terug kan gebruiken. U kunt uw kaart pauzeren in de applicatie: klik op de sectie "Financiën" in het hoofdscherm van de applicatie -> selecteer de kaart die je wilt blokkeren -> klik op "Kaart pauzeren".

Als je zeker weet dat je kaart verloren is, of dat deze gestolen is, blokkeer hem dan zo snel mogelijk in de applicatie: klik op de sectie "Financiën" in het hoofdscherm van de applicatie -> selecteer de kaart die je wilt blokkeren -> klik op "Kaart pauzeren" -> klik op "Blokkeren". Houd er rekening mee dat u uw kaart niet kunt deblokkeren. U dient een nieuwe te bestellen in de applicatie.