Uw account is beschermd door het wachtwoord dat nodig is om de Aion-applicatie te openen. Om het apparaat te blokkeren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en ons informeren dat u uw telefoon kwijt bent, of dat deze is gestolen, en we kunnen het apparaat vanaf onze kant blokkeren.

Daarvoor hebben we van jou nodig: apparaattype en besturingssysteem.

Nadat we uw toestel hebben geblokkeerd, moet u inloggen op een andere smartphone en het gestolen of verloren toestel uit de applicatie verwijderen. Om uw telefoon te ontkoppelen moet u op het persoonspictogram rechtsboven op het dashboard klikken, selecteer "Instellingen" -> "Beveiliging"-> "Telefoon ontkoppelen".