Om dit te doen, selecteert u simpelweg de valuta die u wilt gebruiken in de lijst met beschikbare valuta's op het betaalscherm. Op dit moment kan u kiezen uit 16 beschikbare valuta.

Ga naar betalingen > klik op een begunstigde > als dit een nieuwe begunstigde is: vul dat diens naam, land en IBAN in > geef het bedrag dat u wenst over te schrijven > klik op "EUR" en u zal een volledige lijst met mogelijke valuta zien.

Wij hebben momenteel 16 valuta's waaruit u kunt kiezen. Zie het artikel:

Welke valuta's kan ik overschrijven?