In de app kunt u de valuta voor overschrijvingen wijzigen. U kunt de valuta selecteren uit een lijst van ondersteunde valuta's wanneer u een nieuwe overschrijving aanmaakt.

Betalingen > Selecteer een contact of maak een nieuwe aan> Naast het bedrag kunt u uw valuta wijzigen

U kunt een overschrijving in elk van de 16 beschikbare valuta's rechtstreeks vanaf uw euro-rekening versturen. Het bedrag van de overschrijving zal automatisch worden omgezet in de valuta van de rekening van waaruit de overschrijving wordt uitgevoerd.