Controleer in de app of uw kaart zichtbaar, actief en niet grijs is. Als dit niet het geval is, controleer dan of de transactie niet is geblokkeerd vanwege een vastgestelde maandelijkse transactielimiet in de applicatie. U kunt dit op de volgende manier controleren:

Ga naar "Financiën" in de applicatie -> selecteer de kaart waarvoor u het limiet wilt controleren
-> klik op "Instellingen" -> controleer of u uw maandelijkse transactielimiet nog niet heeft overschreden.
Controleer ook of het type betaling (zoals contactloos of magneetstrip) is ingeschakeld. Als alles er goed uitziet, raden wij u aan om op "Bewerken" te klikken en vervolgens het limiet weer op te slaan.

Als de kaart nog steeds niet werkt, neem dan contact met ons op via de chat in de applicatie.