Ga naar het gedeelte 'Financiën' van het startscherm om uw kaart te pauzeren. Selecteer hier de juiste kaart die u wilt pauzeren en klik op "kaart pauzeren".

Als je de kaart wilt blokkeren, verschijnt er een "blokkeer" optie onder de kaart, nadat je op pauze hebt geklikt.

Houd er echter rekening mee dat na het blokkeren van de kaart dit niet ongedaan kan worden gemaakt.

U kunt ook uw kaart verwijderen, maar dit wordt vooralsnog niet geadviseerd om te doen. U kunt eenvoudig uw nieuwe kaart bestellen in de applicatie.