U kunt uw fysieke kaart gebruiken om betalingen te doen op een fysiek verkooppunt (via betaalautomaten in de winkel) of online. U kunt tot 25 EUR per verrichting contactloos betalen.

Als uw mobiele telefoon Google Pay of Apple Pay ondersteunt, kunt u uw kaart aan de dienst toevoegen. Om dit te doen, gaat u naar uw Aion-applicatie, gaat u naar de sectie "Financiën" op het hoofdscherm > klikt u op de geselecteerde kaart > onderaan het scherm selecteert u "Voeg toe aan Apple Pay" of "Voeg toe aan Google Pay".

U kunt ook de Google Pay of Apple wallet applicatie gebruiken die u uit de store heeft gedownload of op uw toestel heeft geïnstalleerd.