Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een kaarttransactie niet kan worden verwerkt.

Een reden kan zijn dat de begunstigde geen MasterCard accepteert, maar alleen Maestro of vice versa.

Een andere reden kan zijn dat uw maandelijkse limiet voor kaarttransacties niet voldoende is. U kunt dit in de applicatie wijzigen door naar "Financiën" te gaan, op de geselecteerde kaart te klikken en dan te kiezen voor "Instellingen". U kunt hier uw maandelijkse kaartlimiet wijzigen.

Als deze informatie niet nuttig is, adviseren we u om meer informatie aan te vragen via de chat.