Om uw kaart toe te voegen aan Apple Pay, gaat u naar de sectie "Financiën" en klikt u op de knop "Voeg toe aan Apple Pay". U zal gevraagd worden naar uw kaartgegevens en de algemene voorwaarden voor het gebruik van de Google Pay-dienst van Google Pay.

De andere manier is door simpelweg naar de Apple Wallet op uw iPhone te gaan, de "+" knop in te drukken en de instructies te volgen. Apple zal uw kaartnummer en kaartcode vragen - u vindt deze beide in de applicatie nadat u op de geselecteerde kaart heeft geklikt in de sectie "Financiën". Zodra u uw gegevens heeft ingevoerd, moet u onze algemene voorwaarden goedkeuren en uw identiteit verifiëren door de code in te voeren die wij u per sms sturen.