Om uw kaart toe te voegen aan Google Pay, ga naar de sectie "Financiën" die zichtbaar is op het hoofdscherm in de applicatie, selecteer de kaart die u wilt toevoegen aan Google Pay, scroll naar beneden en u zult een "Toevoegen aan Google Pay" knop zien. U zult gevraagd worden naar uw kaartgegevens en de algemene voorwaarden voor het gebruik van de Google Pay-dienst te accepteren.

U kunt ook rechtstreeks vanuit de Google Pay-app een kaart toevoegen. Download de applicatie, volg de instructies op het scherm en accepteer de algemene voorwaarden van de kaartuitgever. U ontvangt een sms-code die u moet invoeren om uw gegevens te verifiëren. De kaart zal verschijnen als betaalmethode, stel deze in als je standaardkaart voor contactloze betalingen.