De bank waarnaar ik geld wil overmaken, heeft geen SWIFT-nummer. Wat kan ik doen?

Gemaakt door Aion Bank, Gewijzigd op Ma, 10 Mei, 2021 om 2:32 PM op Joanna Skalska

Dit betreft voornamelijk Amerikaanse financiële instellingen die in plaats daarvan een 9-cijferig routing nummer hebben. Neem contact met ons op via chat als ingelogde gebruiker. Wij zullen de overschrijving handmatig uitvoeren zolang u ons een routing nummer en alle benodigde gegevens verstrekt:

- Bedrag

- Valuta

- Rekeningnummer

- Begunstigde

- Adres van de begunstigde

- Indien van toepassing: Titel