1. Ga naar de rubriek "Financiën".
2. Selecteer de rekening waarvan u de afschriften wilt ontvangen.
3. Klik op "meer" en daarna op de knop "Uittreksels" op het detailscherm van de rekening.
4. U kunt een periode selecteren voor aangepaste rekeningafschriften of klik op "lijst" in de rechterbovenhoek om een maandafschrift te selecteren.
5. Klik op "Rekeningoverzicht genereren".
6. U kunt uw afschrift downloaden door op het pijltje in de rechterbovenhoek te klikken en het naar uw e-mailadres te sturen.