Je hebt een smartphone nodig, een Android of een iPhone.

De applicatie ondersteunt apparaten die werken op:

Android 6.1 + (Android 7+ wordt aanbevolen)

IOS 13.1 +

Je hebt ook toegang tot het internet nodig om de applicatie te kunnen gebruiken.

De Applicatie werkt alleen op apparaten met het originele Android of IOS besturingssysteem. Het is niet mogelijk om de App te gebruiken zonder de standaard beveiligingsinstellingen van het besturingssysteem, aangezien dit u blootstelt aan het risico van malware en onbevoegde toegang tot het beveiligde geheugen van de App. Als het besturingssysteem op uw telefoon is gewijzigd, installeer dan de huidige versie van het besturingssysteem opnieuw of log in op de App vanaf een ander apparaat.

Tip 1: Als u niet zeker weet of het apparaat onze applicatie ondersteunt, controleer dan op het internet de hoogste software die het kan installeren.

Tip 2: Als het apparaat geen NFC-optie heeft, kunt u eerst op een ander apparaat een account aanmaken.

Tip 3: Om de huidige versie van het besturingssysteem op uw telefoon te installeren:

Android

1. Open de Instellingen applicatie op uw telefoon.

2. Klik onderaan op Systeemupdate.

3. De updatestatus wordt weergegeven, volg de instructies op het scherm.

iOS

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update'. Tik op 'Automatische updates' en schakel vervolgens 'Download iOS-updates' in. Schakel 'Installeer iOS-updates' in. Uw apparaat wordt automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS.