1. Ga naar de sectie "Financiën", scroll naar beneden op het scherm.
2. Scroll naar beneden in het scherm.
3. Klik op "Een nieuwe termijndeposito openen".
4. Klik op "Laten we van start gaan".
5. Geef het bedrag aan dat u wilt investeren en de tijd waarvoor u het geld wilt investeren. Onderaan het scherm ziet u "Rentepercentage" voor uw termijndeposito en "Winst na aftrek van belastingen".
6. Als de voorwaarden van de deposito overeenkomen met uw behoeften, klikt u op "Volgende".
7. Controleer tenslotte de details, lees de overeenkomst en klik op "Ik ga akkoord". Uw nieuwe termijndeposito wordt dan geopend.