Ja, u kunt dit doen voor elke overschrijving die u maakt. Ga naar uw geschiedenis op uw begin scherm in de applicatie, klik op een overschrijving om de details te bekijken en de bevestiging te downloaden. U kunt deze bevestiging ook delen via andere kanalen, zoals WhatsApp en e-mail apps die op uw mobiel zijn geïnstalleerd.

Financiën > Kies rekening > Klik op "Historiek" > klik op de transactie > Download de bevestiging