Om de taal op de website te wijzigen, moet u dit twee keer doen. Eerst, net voordat u inlogt, op dezelfde pagina waar u de code invoert, heeft u de optie om de taal te veranderen in de rechterbovenhoek.

Nadat u bent ingelogd, wijzigt u het op dezelfde manier als in de mobiele applicatie door op het persoonspictogram van het dashboard te klikken -> "Instellingen" -> "Taal" (in het Engels: "Settings" -> "Language"; in het Frans: "Param├Ętres" -> "Langage").