Als u deze functie wilt uitschakelen, ga dan naar het persoonspictogram in de rechterhoek van het scherm -> selecteer Instellingen -> Bedrijfsleden (onderaan het scherm) -> kies het bedrijfslid waarvoor u de functie wilt uitschakelen -> selecteer "EDIT" onderaan het scherm -> selecteer GEEN LIMIT en sla op.

Als u deze functie voor alle leden van het bedrijf wilt uitschakelen, herhaalt u deze procedure voor elk van hen.

Daarna worden alle overschrijvingen in uw bedrijf uitgevoerd en is er geen handtekening van andere leden meer nodig.