U kunt inloggen op de app met de toegangscode die u tijdens de onboarding heeft ingesteld.

U kunt ook instellen om met vingerafdruk- of gezichtsherkenning in te loggen.

Als u een account hebt, en u moest de app opnieuw installeren, of de app is geblokkeerd, dan kunt u op "Bij een bestande rekening inloggen" klikken. Dit zal een verkorte onboarding sessie starten om de toegang tot uw account te herstellen. U zal dan gevraagd worden om uw ID te scannen en een selfie te nemen.