U kunt inloggen op de app met de toegangscode die u tijdens de registratie heeft ingesteld.

U kunt ook instellen om met vingerafdruk- of gezichtsherkenning in te loggen.

Als u een account hebt, en u moest de app opnieuw installeren, of de app is geblokkeerd, dan kunt u op "Bij een bestaande rekening inloggen" klikken om het verificatie proces te doorlopen om de toegang tot uw account te herstellen. U wordt gevraagd uw mobiele nummer te verifiëren, een paar veiligheidsvragen te beantwoorden en een nieuwe toegangscode in te stellen.