U kunt de huidige wisselkoersen bekijken in uw applicatie:

Ga naar het sectie "Financiën" in de applicatie -> klik op de geselecteerde rekening -> klik op "Wisselkoersen". Hier kun je paren van de omrekeningskosten toevoegen en de BID-wisselkoers zien.

Als u historische wisselkoersen wilt zien, klik dan op de 3 puntjes rechts van de valutaparen en selecteer vervolgens "Grafieken bekijken". U kunt de koersen op de grafieken bekijken en voor uw gemak gebruikmaken van cross-pairs.