Ja, wachtwoorden worden opgeslagen in de meest beschermde laag van het geheugen van uw smartphone - dezelfde laag die door Android/iOS wordt gebruikt om biometrische gegevens op te slaan. Deze opslag is nooit gehackt. Om uw wachtwoord te lezen is biometrische authenticatie nodig om er zeker van te zijn dat u de enige persoon bent die ze ziet. Niemand anders dan u kan de informatie zien die daar is opgeslagen.