Dankzij "My Files" kan uw boekhouder eenvoudig alle informatie over uw bedrijfsdocumenten importeren (verkoopfacturen uitgegeven in Invoice Manager en inkoopdocumenten geregistreerd in My Invoices), hierdoor hoeven ze niet handmatig ingevuld te worden.
U moet weten welk boekhoudprogramma uw accountant gebruikt en op basis daarvan zal onze app bestanden voorbereiden die compatibel zijn met hun programma.