U kunt gegenereerde bestanden naar uw boekhouder toesturen. U kunt de bestanden genereren met behulp van de informatie van de mobiele applicatie, vervolgens kunt u een applicatie selecteren die op uw apparaat is geïnstalleerd (bijv. Gmail) om het bestand te versturen. Of u genereert de bestanden op laptop / pc via de web-applicatie en dan wordt het bestand op uw computer opgeslagen en u kunt het via e-mail verzenden.

Als u de trends in uw bedrijf wilt volgen, raden we u aan rapporten te gebruiken die u eenvoudig kunt maken met My Invoices of My Expenses. Voer My Invoices of My Expenses in, klik op het gedeelte "Filters" in de rechterbovenhoek en klik op het tabblad "Rapport". Deze rapporten zijn complexer en u kunt ze gebruiken om berekeningen en grafieken te maken.