De boekhoudkundige dienst zal dit automatisch doen tijdens het afsluiten van de boekhoudperiode binnen de toepassing. De applicatie zal u hier aan herinneren - zorg ervoor dat u pushberichten van Aion kunt ontvangen.

Als u de extra bestanden wilt doorgeven aan uw boekhouder (niet de facturen van My Invoices of de uitgaven van My Expenses), dan kunt u deze naar de boekhouder sturen met behulp van de boekhoudondersteuning. Open My Accountant, klik op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek, selecteer "Boekhoudkundige ondersteuning" en vervolgens het tabblad "Correspondentie". Hier kunt u het bericht met bijlage naar de boekhouder sturen.