Deze functie is alleen beschikbaar bij Premium Lidmaatschap. Na het invoeren van Mijn uitgaven ziet u een nieuw pictogram van "@" dat naast de knop " uitgave toevoegen" boven de lijst van uw uitgaven wordt geplaatst. Klik erop, controleer de instructies en zie uw specifieke e-mailadres.

1. Voeg een e-mailadres toe van waaruit uw uitgaven worden doorgestuurd naar de app.
2. Stuur een e-mail met bijlage van het toegevoegde adres naar het specifieke e-mailadres dat op de app staat vermeld (na het klikken op de "@"-knop).
3. Wanneer de gegevens uit het uitgavendocument worden opgehaald, krijgt u een pushmelding.
4. U moet de toegevoegde uitgave controleren (omdat deze op de ontwerpstatus staat), deze bewerken wanneer nodig en bevestigen. Daarna wordt uw uitgave geboekt en kunt u deze betalen of toevoegen zonder betaling.