1. Open My Invoices. U ziet een welkomstscherm met een eenvoudige handleiding. Selecteer "Factuur toevoegen".

2. Voeg uw klant toe. Gaat het om een Belgisch bedrijf? Dan vindt u dat snel en eenvoudig via de zoekbalk terug. Gaat het om een buitenlandse organisatie? Dan moet u de gegevens manueel invullen.

3. Eens uw klant is toegevoegd, wordt de factuur weergegeven. Kijk de automatisch aangevulde gegevens na en voeg eventueel ontbrekende items toe.

4. Na het invullen van het formulier kunt u op voorvertoon klikken om te zien of het document in orde is. Als alles in orde is - klik dan op de bevestigingsknop.

5. Na de uitgave kan u uw factuur per mail of via Whatsapp met uw klant delen. Werkt u via de browser? Dan moet u de factuur eerst downloaden.