Als u uw geïnvesteerde geld terug wilt, kunt u uw portefeuille sluiten. Om dat te doen ga naar Financiën-tab in de app, selecteert de portefeuille die u wenst te sluiten en scroll naar beneden. Onderaan vindt u een knop "Portefeuille sluiten".

Wij zullen eerst uw cash posities en daarna uw portefeuille verkopen, en op de volgende handelsdag zullen wij de opbrengst terug storten op uw gekozen Aion rekening.

Voor meer informatie over handelsdagen KLIK HIER

Houd er echter rekening mee dat uw portefeuille beheerd wordt op basis van de voorkeuren die u hebt ingesteld, waaronder de tijdshorizon van uw belegging. Uw portefeuille vroeger liquideren dan gepland verhoogt het risico van een verlies op uw investeringen. Het is ook niet mogelijk om de portefeuille direct na opening te sluiten. De portefeuille moet eerst worden belegd, daarna verschijnt de optie om de portefeuille te sluiten in de app.