Om uw rekeningafschriften te downloaden, ga naar de sectie "Financiën" op het hoofdscherm van de applicatie. Klik op uw rekening en de optie "Uittreksels" zal zichtbaar zijn. Selecteer de rekening en de periode waarvoor u een rekeningafschrift nodig heeft. Onderaan het scherm ziet u de optie "Uittreksels ophalen".Maak gebruik van het 'delen' icoon, rechts bovenaan in het scherm om te downloaden en delen.