Premium Lidmaatschap omvat alles van Light Lidmaatschap en deze diensten:

  • Extra rekeningen in EUR of USD, CHF, GBP, PLN
  • Max Shopping

Het is een dienst die u helpt om geld te besparen op uw online aankopen, nadat u ze hebt gedaan. In het verleden is het u misschien opgevallen dat de prijs van een artikel daalt nadat u het hebt gekocht. Nu gaan we voor u onderhandelen over een vergoeding als dat gebeurt.

  • Max Travel

Het is een service die u helpt bij het vinden van verschillende potentieel goedkopere alternatieven voor uw reisplannen.

  • Max Bills 

U krijgt de beste marktaanbiedingen voor elektriciteit-, gas- en mobiele telefonie. We werken voor u, en alleen voor u. Want alle commissies en vergoedingen komen terecht waar ze horen: in uw zak. Eerst voeren we een simulatie uit om uw besparingsmogelijkheden in kaart te brengen, en nadien kunnen we u helpen bij de overstap.

  • AdviseME

Speciale service waarbij we u helpen uw financiën en budget te optimaliseren

  • Op ETF-gebaseerd vermogensbeheer

Beleggen moet eenvoudig en beschikbaar zijn voor iedereen. Daarom gebruiken we de nieuwste technologie om u te helpen. U hoeft uw vrije tijd niet te besteden aan het beheer van uw beleggingen, bij ons krijgt u een service die tot nu toe aan private banking voorbehouden was. Uw beleggingen worden geplaatst bij de beste wereldwijde ETF-providers, en dat zonder extra kosten.

Het is mogelijk dat sommige of alle diensten niet beschikbaar zijn voor inwoners van andere landen dan België.